Флоранс Ренталс Бургас

Апартаментите на Флоранс Ренталс Бургас се намират в комплекс Лазур – най-предпочитаният район в морския град. Разположен е в непосредствена близостдо морската градина, която е на пешеходно разстояние от нашите прекрасни апартаменти, както и централният плаж на Бургас. Недалеко се намира и Морска гара, място за една чудесна разходка,обяд или вечеря,като достъпът до нея е обществен, отворена е за пешеходци, велосипедисти и автомобили, като са осигурени места за паркиране. Летище Бургас е на разстояние от 15км.

В района може да посетите различни забележителности и музеи. Богат набор от заведения очаква нашите гости.

Флоранс Ренталс Св. Влас

Апартаментите Флоранс Ренталс Свети Влас се намират  в комплекс Романс Париж. Те са новообзаведени, луксозни апартаменти и разполагат с всичко необходимо за Вашия пълноценен отдих.

Комплексът съчетава интересната архитектура на Ренесанса в стил Барок с модерен привкус. Разположението му е изключително удобно – намира се на 150 от плажовете на Свети Влас, в близост и тези на Слънчев бряг, като достъпът до него е максимално улеснен с всякакъв вид превозно средство. Комплексът е изцяло ориентиран към морето, затова и апартаментите ни са с гледка море. Локацията му именно в Свети Влас го прави много привлекателен за посещение.Намира се в непосредствена близост до бившия балнео-санаториум за лечение и профилактика на белодробни заболявания, което го прави идеално място за почивка и лечение, поради уникалният по рода си въздух, съчетан между море и планина.

Вила Флоранс

В околностите има супермаркети и заведения за хранене. Сградата разполага със собствена вътрешна територия, безплатни места за паркиране  (ограничени) и външен басейн с чадъри, и шезлонги.

Апартаментите на  Флоранс Ренталс Свети Влас са изцяло дизайнерски обзаведени. Всеки един от тях разполага с две отделни спални, баня, напълно оборудвана кухня и балкон с гледка към басейна и морето,на който може да се насладите на чудесното кафе което предлагаме .Във всяка стая има климатици и безплатен високоскоростен Wi-Fi.

Почивката Ви в  Флоранс Ренталс Свети Влас обещава да бъде уютна и незабравима!